Custom Pages

Kenguru 3-vuotiaalle.

sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Keväällä oli taas haasteelliset ajat edessä: kummitytön 3-vuotis lahja!

Ompelin kummitytölle ensisijaisesti vaatteita, mutta koska ajattelin ettei pelkkä pehmeä paketti olisi mieluisa niin päätin virkata jonkun pienen pehmon mukaan pakettiin. No, lopputulos oli sitten vähän isompi pehmo, johon kotona olevat jämälangat eivät edes riittäneet. Mutta, niin täydellinen mielestäni että päätin tehdä itselleni samaa sarjaa vielä toisenkin. Siitä tarkemmin juttua myöhemmin.

Selailin pinterestiä hakien inspiraatiota pehmoon. Törmäsin Lalylalan KIRA kenguru pehmoon ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Ohjeen pehmoon löysin Etsystä.


Ohje: Etsy: Lalylala KIRA the kangaroo (engalnniksi)
Lanka: Novita 7-veljestä
Koukku: nro. 3,5
Täyte: Vanua


Ohje oli helppo toteuttaa, ohjeessa oli hyvät kuvat lisänä kengurun kasaamisvaihetta helpottamaan. Ohjeesta poiketen tein poikasen ja emon väliin nauhan, jotta poikanen ei katoa leikeissä Kaulahuivin unohdin kiinnittää muutamalla pistolla emoon. Pehmon täyttämiseen meni paljon vanua, koska halusin siitä napakan.


Pehmosta tuli juhliin osallistuneiden aikuisten keskuudesta positiivista palautetta ja kysymyksiä. Mutta itse juhlasankari taisi olla kiinnostuneempi odotetuimmista lahjoista. Mutta sitähän se 3-vuotiaan elämä on, potkupyörä liikkui suhteellisen nopeasti ja jopa vaarallisesti juhlien aikana. 


-Jane 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti