Custom Pages

Vihreää palmikkoa.

lauantai 13. helmikuuta 2016


Tällä kertaa vuorossa taas palmikkoa, ystävälle syntymäpäivä lahjaksi. 
Malli, jo tutuksi tullut October socks Sukkakalenterista vuodelta 2015
Vuoden 2016 sukkakalenteria en ole vielä hankkinut, mutta hankkiminen on ollut harkinnassa. 

Pintaneuleeseen ihastuminen ei ota vain laantuakseen, kivat, hieman erilaiset sukat helposti yhdellä langalla. Seuraavaksi aion jo harjoitella palmikon tekoa ilman apupuikkoa. Näiden sukkien ohjetta on helppo noudattaa ja yksinkertainen itseään toistava kuvio mahdollistaa työn tekemisen myös ilman ohjeen mukanaoloa. Lisäksi koon muokkaaminen ei ole kauhean vaikeaa, jossain vaiheessa on haaveena tehdä samalla pintaneuleella myös jalat omaan jalkaan. 

Sukat valmistuivat melko nopeaan ja lopputulos oli se mitä odotinkin. Kuvissa sukat ovat vielä viimeistelemättä, mutta kun syntymäpäiväjuhlat olivat lähes jo käsillä nappasin kuvat pikaisesti sukkaparista, jotta sain ne myös pakettiin. Samoihin juhliin tein myös toisen sukkaparin, jonka kuvat otin yhtä nopeasti. Mutta siitä parista juttua myöhemmin. 


Lanka: Novita 7 veljestä sammaleenvihreä (371) 
Puikot: 3,5 mm 
Langan kulutus: 97gr 
Koko: n. 38 

Edelliset samalla ohjeella tekemäni sukat löytyvät täältä

Tällä hetkellä puikoilla on palmikkosukkaa 2,5 mm puikoilla, kantapäästäkin on tulossa tavallisesta poikkeava (palmikko jatkuu kantapäähän asti). Vaatii hermoja tehdä ohuesta langasta sukkaa omaan (42) jalkaan monen 7 veljeksestä tehdyn sukkaparin jälkeen. Työ kun tuntuu etenevän niin kovin hitaasti ohuesta langasta. 

Tavoitteena on kuitenkin saada kyseinen sukkapari valmistumaan eilen alkaneen talviloman aikana, paljon muita suunnitelmia lomalle ei sitten vielä olekaan, paitsi aikatauluttomaa arkea. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti