Custom Pages

Makuupussi MacBookille.

maanantai 2. helmikuuta 2015


Ostin ennen joulua itselleni uuden koneen edellisen rikkouduttua yllättäen. Onni onnettomuudessa

kuitenkin ettei vanhasta mennyt kuin näppäimistö toimimattomaksi, eli saan vielä vanhat tiedostot talteen kun joku päivä jaksan tarttua toimeen (sitä ennen pitäisi hankkia vielä uusi ulkoinen kovalevy).

Kone kulkee mukanani milloin mihinkin, jolloin pidän tärkeänä, että sillä on toimiva ja mukavan näköinen suojakuori. Pidän kovasti persoonallisista asioista, ne piristävät arkea. Selasin netin haulla usean liikkeen tietokoneensuojat lävitse, enkä löytänyt mielestäni sitä oikeaa. 

Tähän suojaan toimi innoittajana Marimekon Räsymatto-kuosi
Nelosen puikot vaijerilla ja 99 silmukkaa yksi kerä jokaista väriä lankaa ja muutama työtunti. Aloitin tekemällä 8 kerrosta luonnon valkoisella sileää neulosta ,jonka jälkeen aloitin kuvion harmaalla pallorivillä. työn lopetin viiteen sileään kerrokseen luonnonvalkoisella. Viimeistellessäni käänsin alun 8 kerrosta päällekäin ja ompelin pussin pohjan kiinni, siten että kulmista tuli pyöreät. 


Langat hain Lankamaailmasta, valitsin Rico Designin essentials cotton dk langan sen upean kiillon vuoksi. Aluksi olin suunnitellut tekeväni harmaat, mustat ja keltaiset palloraidat ja valkoisen pohjan. Puhtaan valkoista lankaa ei kuitenkaan ollut lankahyllyssä, niin luonnonvalkoinen sai korvata sen. Nyt jälkeenpäin ajatellen oli hyvä, ettei puhtaan valkoista löytynyt. Luultavasti ensimmäisten käyttökertojen jälkeen suoja olisi näyttänyt kolme vuotta käytetyltä ja pesua kaipaavalta. 

Vuoreen kaipasin jo ystävän apua ompelukoneen puutteen vuoksi.  Vuori syntyi Marimekon
Maalaisruusu kankaasta joka ommeltiin pussiksi koneella ja käsin kiinni neulokseen. Näin MacBookin makuupussista tuli samalla vähän jämäkämpi. Päälineulos on hieman pienempi kuin vuori, jolloin päällinen asettuu napakasti koneen pintaan.

Tästä lähin seikkailemme MacBookin kanssa tyylikkäästi ja turvallisesti mihin tahansa.

2 kommenttia :

  1. Kaunis pussukka, tuollaisenhan voisi tekaista myös puhelimelle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Samat suunnitelmat täällläkin, ihastuin kuvioon ja lankoihin niin.

      Poista